Tri-stævne i Nordjylland

Skærmbillede 2016-05-29 kl. 23.08.37Neoprendragter, cykler i alle prisklasser og trætte løbeben. Det kendetegner hvis min søndag formiddag og uden at det har skal blive en triblog.

Jeg var dog til tristævne ved Tri ved søen, Store Okssø i Nordjylland, som Triathlon for Alle arrangerede. Ikke som deltager, men som hepper på et par venner, som skulle deltage med deres første tri på henholdsvis 1/8 og en 1/4 Ironman og det skal man bakke op omkring.

Jeg havde hevet min yngste søn med og vi hyggede os. Det hev lidt i mig når jeg så deltagerne komme løbende, og jeg kunne måske godt finde interesse for cyklingen, men svømningen vil aldrig være et hit for mig. Og i dagens anledning var vandet også helt sort, så de sagde at man ikke kunne se en fuld armslængde frem for sig.

Men begge kom vist i mål i meget tilfredse tider og jeg kunne nemt føle den følelse det må være at afslutte sådan et løb for første gang. Der var alle typer deltagere: Store, små, unge gamle, men fælles for dem var, at det var 500 seje gutter og gutterinder, som deltog i dag.

Men nu hvor det ikke lige var min sport, så havde jeg en masse tid til at filme lidt, og jeg har så sammensat nedenstående video. Håber du kan fornemme lidt af stemningen.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.