Det må briste eller bære

Aarhus City Halvmarathon 2012. Mit første halvmarathon. Står stadig som en kæmpe oplevelse.
Aarhus City Halvmarathon 2012. Mit første halvmarathon. Står stadig som en kæmpe oplevelse.
Fra mit første halvmarathon i 2012

Nu er der ikke længe til at jeg skal ned og hente startnummer til Aarhus City Halvmarathon. Jeg har fået nummer 529, hvilket nok afspejler at jeg skulle løbe 1:35, men det kommer så ikke til at ske i år. Jeg henter det fredag efter arbejde, da jeg alligevel skal ind til et meget spændende møde på havnen ved et kommunikations bureau. Det handler om løb, og så må jeg vist ikke sige mere lige nu.

Dog bliver Aarhus City et lidt andet løb end jeg plejer når jeg står klar ved start i Aarhus. Der plejer jeg at være toptrimmet og klar, men denne gang er jeg bare klar 🙂 Jeg har slet ikke fået løbet det jeg skulle, og min 16 kilometer tur blev aflyst, da jeg var noget sent hjemme i går.

Det betyder, at min længste tur har været 14 kilometer, og det er lige lidt nok, men det bliver ikke bedre. Dog motiverer det mig, at jeg skal følges med Johnny hele vejen, da jeg skal have ham under 2 timer. Vi satser på 1:55, men jeg er slet ikke i tvivl om at han nok skal klare det. Tvivlen ligger dog mere hos mig, at jeg kommer til at have det sindsygt hårdt. Men det skal gå og når vi er to, så kan vi også presse hinanden lidt.

Men skal jeg kigge positivt, så er det to dage siden jeg har mærket noget til knæet og det er dælme super duper! Måske grundpillerne til en storform nu er lagt.

/Kasper

 

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.