Efter Berlin

Fem marathonmedaljer på række. Det er slut, men var sjovt og spændende.
Fem marathonmedaljer på række. Det er slut, men var sjovt og spændende.
Fem marathonmedaljer på række. Det er slut, men var sjovt og spændende.

Jeg havde faktisk ikke troet, at min beslutning om ikke at løbe marathon mere ville tage så hårdt på mig. Det går mig faktisk på og så sidder du måske og tænker: Hvorfor gør du det så ikke bare igen? Og det er rigtigt, det kunne jeg også, men der er bare andre ting som jeg hellere må gøre nu, og så er der knæet og ikke mindst lysten til træningen frem mod et marathon som mangler. Men det er hele oplevelsen, og den rus der kommer bagefter jeg kommer til at savne.

Mit Berlin armbånd plejer jeg normalt at klippe af med det samme, men jeg har bare rigtig svært ved det denne gang. I tre år har jeg kunne sige at jeg er marathonløber, men nu er det slut. Det lyder måske lidt sentimentalt, men det er bare ikke let, og jeg kan forestille mig det er sådan hver gang man stopper med noget man egentlig gerne vil fortsætte med, men af en eller anden grund ikke kan.

Men hvor var Berlin Marathon igen en fed oplevelse (Når man lige får den på afstand), og jeg er glad for at jeg sluttede der. Så er ringen sluttet, for det var også der jeg startede i 2013.

Jeg har meget svært ved at klippe båndet af. For med det af, er jeg pludselig en ex-marathoner.
Jeg har meget svært ved at klippe båndet af. For med det af, er jeg pludselig en ex-marathoner.

Kroppen har det overraskende godt, og jeg overvejer at løbe igen i morgen. Benene er ved at være lette igen og de har faktisk være det eneste ramte. Ingen vabler eller nævneværdige skavemærker.

Nu skal jeg så have mig sat ned og planlægge det næste stykke tid. Dog er én ting sikker, og det er, at det bliver løb af lyst, og det glæder jeg mig til.

Jeg skal naturligvis have fundet nogle halvmarathons, som vil være mit fokus fremover. At lære at løbe hurtigt, og fyre den af på de 21,1 kilometer i væsentlig bedre tider end nu kunne være fantastisk.

/Kasper

1 Kommentar

  1. Tillykke med dine 5 flotte løb. Kan sagtens forstå, det er vemodigt at sige farvel til tilværelsen som maratonløber! Heldigvis er livet langt, og hvem ved hvad du løber om 10 eller 20 år? Som langdistanceløber er der lang tid til sidste salgsdato 🙂 Indtil da må du nyde at løbe hurtigt – god vind med det!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.