På besøg i Salling Aalborg

Her ses jeg med Karina og Jan fra Newline

Billede 02-09-2016 20.29.53

Så oprandt dagen, hvor jeg skulle være en del af Newline-holdet og give den gas i Salling Aalborg. Det var en forbindelse med Open by Night, og der var i den forbindelse ekstra fokus på deres super lækre Newline afdeling.

Så efter arbejde susede jeg til Aalborg, og fandt efter lidt tid ned på den rigtige etage 🙂

Her ses jeg med Karina og Jan fra Newline
Her ses jeg med Karina og Jan fra Newline

Som Newline Athlete og blogger var det min opgave at snakke med kunderne og fortælle små røverhistorier. Ej, det med at snakke er rigtig nok, men ellers skulle jeg svare på løbespørgsmål og ellers bare snakke om løb. Jeg fik snakket med en del, og jeg blev faktisk bekræftet i, at løb er for alle. Der er dem som løber fordi de kan li det som motion, der findes dem som løber fordi de gerne vil udfordre sig selv, og der findes dem som løber pga. af fællesskabet. Og der er sikkert mange andre grunde. Men jeg synes det er fedt, at noget så “simpelt” som at løbe, kan bruges/nydes af så mange.

Det var ikke kun snak, man kunne også vinde noget ved at svare på spørgsmålene.
Det var ikke kun snak, man kunne også vinde noget ved at svare på spørgsmålene.

I løbet af aftenen, var det muligt at vinde et komplet sæt løbetøj, og det var der mange der gerne ville. Men det blev Lone der var den heldige, og hun blev meget glad for præmien, som hun nok henter en af de kommende dage.

Nu skal der så bare tankes op til løbet i morgen, hvor Aarhus Halvmarathon er på programmet. Det bliver super at prøve kræfter igen med distancen, og i det hele taget bare at komme i konkurrence igen.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.