Anklen er god igen

Jeg har ikke været så aktiv i denne uge. Grunden har været, at min ankel har drillet lidt efter trailturen i søndags. Jeg vrikkede om, og det resulterede i lidt nedsat mobilitet og ømhed. Selve ømheden forsvandt dog i løbet af mandagen, men det var først tirsdag den var ved at være helt ok igen. Dog fik den lov at få en ekstra dags pause, så i dag var første tur.

Og turen blev taget sammen med Trige Løbeklub og ikke mindst min kone, som også er begyndt at løbe.

Det blev til bakkeintervaller, og jeg kunne da til tider lige mærke anklen, men her nu hvor jeg er blevet kold er den egentlig ok, så jeg sætter tjek ved “100% igen”.

Men turen i dag blev 7 kilometer, og der blev løbet bakke. Ja, bakke ikke bakker 🙂 Op og ned, op og ned. I et nybygområde er der en slem 350 meter pakke, som 18 meter over de 350 meter. Den er hård. Jeg fik dem løbet lige under 4 minutter på kilometer og løb i alt 3 sets.

/Kasper