Ja, jeg er ikke ligefrem en GPS

Fedt vejr, eller rettere rigtigt vintervejr. Blæst og sne. Men i dag gjorde det mig ikke noget, for jeg var klar til at komme ud og løbe. Og som jeg har skrevet før, så vil jeg gerne til at have nogle kilometer på.

Det bragte ikke udbredt lykke hos de to andre som skulle med på turen. Så vi aftale 8 kilometer i vintervejret. Og det er jo typisk når det er så koldt, så skal uret da lige bruge lidt ekstra tid på at finde satelitter. Men vi kom afsted.

Firmaet ligger super godt i forhold til at løbe, og vi plejer at løbe direkte ned omkring søen. Det giver 8 kilometer, men da vi lige havde passeret Cult, valgte vi at svinge til venstre op over en lille motorvejsbro, for at tage en anden vej. Dog var denne vej ikke helt som jeg huskede, og med lidt brok fra den ældre løber, nåede vi Egå, som er i den helt modsatte retning af søen, og her kunne vi så efter lidt labyrintløb finde en retning mod søen.

Da vi nåede søen havde vi løbet 5,5 kilometer og min medløber var ved at have brokket sig tom for edder og jeg tror faktisk han begyndte at nyde udsigten til en tocifret tur.

Rundt om søen var ikke det vilde indtil vi nåede om på vestsiden og havde 2,5 kilometer hjem. Her startede udfordringerne virkelig. Der var næsten stiv kuling, så vi skulle virkelig presse igennem for at komme fremad. Det resulterede i at farten røg lidt ned, men det vigtigste var at holde sig igang. Efter lidt tid havde man næsten vænnet sig til den lidt anstrengende løbepositur.

Det var ikke fart som skulle præge denne tur. Faktisk var der aftalt at det skulle være en rolig tur og det blev det bestemt, og vinden bidragere også til det.

Jacob, ja det er så ham der er den “ældre løber” og “min medløber” ;), stoppede ved de 11 kilometer, men opfordrede Sebastian og jeg til at fortsætte og lige snuppe et lige antal kilometer. Det gjorde vi og vi var begge med på at udfordre vinden og så give lidt mere gas. Derfor endte vi på 4:53 min/km på sidste kilometer.

Alt i alt blev det 12 kilometer med 5:27 min/km og på denne tur kom jeg i tanke om hvorfor jeg elsker at løbe. Jeg elsker at løbe de lange løb og se en masse. Måske det var en ny marathondrøm der spirede der 😉 Super fedt også at “fare vild” og ikke ane hvor langt der er hjem.

/Kasper