Snetrail i Stilling

På vej op af bakken. Foto: Columbus
På vej op af bakken. Foto: Columbus

Det har været en rigtig god uge, når man kigger løbemæssigt på det. Tirsdag blev det til 12 kilometer, fredag blev det til 11 kilometer og i dag kom der så nogle snekilometer på.

Jeg har været til løb med Columbus, og igen var det super sjovt. Vi skulle løbe rundt i “ødemarken” i Stilling og det var alt fra hårde stier, blød sump, flade strækninger, stigninger og så selvfølgelig nedløb. Og jeg var bestemt glad for at have mine trailsko på, for det hel var krydret med 5-10 centimeter sne, og jeg kunne se de som bare havde almindelige sko på havde svært ved at stå fast ned af bakkerne.

Der skulle arbejdes lidt for at komme fremad. Foto: Columbus

Det fede ved at løbe trail er, at man blive mere et med naturen end hvis man løber asfalt. Dog beviste 2-3 rådyr, at vi som mennesker stadig mangler lidt lethed, forhold til dem, når vi bevæger os rundt i terrænet.

Det blev til 5 kilometer og det var en super oplevelse og det tror jeg der var enighed om blandt de 15-20 løbere der var mødt op.

Vi kom også ud på en eller anden form for sandbane. Vi snakkede om det var en gammel bmx bane, men de kører vist ikke i sand. Desværre var det også her, at jeg ramte en ujævnhed, så jeg lige nåede at vrikke om på foden. I første omgang fik jeg det rystet af mig, men her en time senere er der lidt hævelse, så nu må tiden vise hvor galt det er gået.

/Kasper