Trail i Aarhus City

Vidste du, at der ligger en kort løbebane i midtbyen?

I dag stod jeg for Columbus løbetur, men vi blev en meget lille skare. Jeg vælger at tro, at det var vejret og tidspunktet og ikke at jeg var suppleant for John, som normalt kører turene. 🙂

Men vi var 3 inklusiv mig, og jeg synes vi havde en helt fantastisk tur. Vi havde en tidsramme på 40 minutter, men jeg synes vi kom godt rundt. Jeg har ikke den store erfaring med trail i City, så turen var med udgangspunk i den tur jeg løb med Columbus for nogle uger siden.

Søger man trapper så er SCC perfekt. Der er masser af trapper og de er gode.

Det betød, at vi løb rundt ved Godsbanen, hvor vi også havde start. Så gik turen til Scandinavian Congress Center hvor vi løbe op af alle trapperne, men så tog vi turen ned igen, for så kunne vi også tage trapperne ved siden af Scandinavian. Det handler nemlig om at banke kroppen igennem på de ting der nu er tilgængelige i byen. Hernæst gik turen til Domhuset og Kunsthuset bagved og videre til parkeringshuset ved Aros.

Her passerer vi Aros på græsplænen

Det hele handler om variation, samt at se steder i Aarhus man normalt ikke løber.

Da tiden var ved at være gået løb vi op på taget af Godsbanen, for det giver en masse belastning på de store benmuskler og det kan man jo som løber godt li. Der er flere forskellige stigningsgrader, og vi løb dem alle. Den største kunne vi næsten ikke holde fodfæste på, da den var fugtig.

Det bliver hurtigt til 5 kilometer i byen

Bor du i Aarhus, så synes jeg bestemt, at du skal prøve at tænke ud af boksen og droppe fortovene. Der er så mange perler i midtbyen.

4 Kommentarer

Kommentarerne er lukkede.