Det er ikke så sjovt længere

Prøv at løbe, gør det dig glad: Så fortsæt. Er det ikke noget for dig, så find en anden motionsform. Sådan har jeg altid sagt til folk, som ville i gang med løb, men ikke vidste om det var noget for dem.

Jeg startede med at løbe i 2011 og har nu været i gang i 6 år. Det har givet mig utrolig mange oplevelser og givet mig et nyt liv i form af en sundere krop.

Jeg har løbet 21 halvmarathons og 5 hele marathons, og for 6 år siden var der INGEN der havde set det komme.

Men nu er det ikke sjovt mere. Motivationen er væk og kroppen begynder at have skavanker. Særlig venstre knæ er slidt.

Så beslutningen er taget. Mit sidste halvmarathon bliver i juni i Aarhus (Mit nr. 22), og det var også her det hele startede. Det betyder også at “Vejen til det lange løb” stopper, for der er ikke meget “lang løb” over ikke at løbe. Jeg beholder dog min Instagram, som vil være løb, fitness og familie. Jeg vil stadig løbe for sjov med familie og venner. Og så skal jeg prøve at finde en ny sportsgren, så jeg kan holde formen ved lige.

Jeg synes det har været sjovt, og håber også at I har nydt at følge med. Men husk det er først til sommer at jeg bliver tavs 🙂

/Kasper

6 Kommentarer

 1. Rolig nu !

  Jeg løb en del, da jeg var mellem 20 og 30 år, og det endte med en knæskade, som fik mig til at opgive.
  Så havde jeg 10 år, hvor jeg bare løb 5k når jeg havde lejligheden, og glemte alle ambitioner.
  Efter jeg fyldte 40, begyndte jeg at få lysten igen, og begyndte at deltage i små lokale løb.
  I november fyldte jeg 50.
  Dette forår har jeg løbet North Coast Ultra, næste weekend Helvede i Nord, og så følger Kalkmineløbet og Aarhus City Halvmarathon

  Du har ikke løbet dit sidste halvmarathon 🙂

  • Hej Niels

   Du har helt sikkert ret. Lige nu er jeg bare mættet og der er andre ting jeg vil. Så nu skal der bare løbes lidt for sjov og når jeg har lyst.

   Og måske kommer der flere halvmarathons og marathons når jeg bliver voksen 😉

   /Kasper

 2. Hvor er det ærgerligt, at skaderne er kommet til at overskygge glæden ved løb. På den anden side har du jo haft nogle gode løbeoplevelser. Jeg har mest fulgt din instagramprofil her på det seneste, men kan alligevel godt synes, det er lidt vemodigt, du bliver tavs på bloggen.
  Og så er det jo fint at slutte, hvor du startede. Held og lykke.

 3. Ærgerligt, men en imponerende beslutning at træffe.
  Det er altid godt at løbe for sjov og efter den daglige motivation, og deltage i de løb man har lyst til.
  Tak for en god blog, som jeg fortsat vil følge og nyd løbet i den form det måtte have og få.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.