Familietrailtur

I dag prioriterede jeg at gå til tiden på jobbet og dermed kunne nå en familietrailtur med familien i skoven.

Drengene, ja og konen, skulle afprøve deres nye sko. Konens passede første gang, men til drengene havde vi købt Salomon Speedcross JR. Men de var enormt brede og drengene sejlede rundt i dem. Så det endte med at de røg retur, og så købe vi to par damemodeller af Speedcross 4 hos løbeshop, så nu løber vi alle i Salomon Speedcross 4 sko. Lækker sko, og nu har vi dem i alle regnbuens farver 🙂

Turen gik til Lisbjerg Skov, som er en lille skov, men der er masser af plads til begynder trail. Jeg var noget i tvivl i starten, for den store af drengene skulle bestemt ikke løbe en eneste meter, men det glemte han hurtigt da han så en vandpyt 🙂

Vi løb noget af den rute jeg kender, men så tog vi rigtig offroad og endte i slalom mellem træerne og over bænke osv. Alt sammen for at drengene skulle synes det var sjovt. Og det syntes de. På et tidspunkt kom vi løbene, og se den ene at der er en bænk placeret højt oppe på en skråning. Han siger, at det må da være kedeligt at sidde deroppe. Det må vi da finde ud af sagde jeg, og så kæmpede vi os op af skråningen. Det gav ikke mange meter på GPS men det var sjovt, og det var det der var meningen.

I Lisbjerg er der også en legeplads, så der blev også brugt lidt tid. Alt sammen, så jeg var sikker på at de havde en god tur. Men da vi var færdig med at lege der, måtte vi videre for jeg havde lovet dem mudder. Og det fandt vi da også. Ca. 50 meter med smadt, men det var så det. Skoven er ved at være tør.

Men så var der bækken. Den skulle der da springes over og det gik godt. Hvertfald de fleste af gangene, men turen endte desværre da den ene af drengene fik brændt sig godt på en gang brandnælder og så var humøret væk.

Men her ved aftensmaden var vi dog enige om at det havde været sjovt, hvis man trak brandnælderne ud af ligningen. Og det blev til 3 kilometer.

Så har du mindre børn, så tag dem endelig med på sådan en tur. Og nu vil jeg ikke skrive mere, for i stedet har jeg brugt en masse billeder.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar