Er det lysten jeg mærker?

Jeg skrev til konen i eftermiddags, at når jeg kom hjem ville jeg løbe en tur. Faktisk fordi jeg havde lyst. Men så skulle der så ske det, at jeg nok gik lidt sukkerkold sidst på dagen, og på køreturen hjem besluttede jeg mig for at bare slappe af.

Men kom ind, fik smidt tasken, styrthjelm og tøj og meddelte konen, at en løbetur blev det ikke til. Men sådan skulle det ikke gå, for hun syntes vi skulle hoppe i tøjet og så komme afsted. Og et gjorde vi så.

Igen blot 5 kilometer i langsomt tempo, men det var nok det jeg havde brug for. På trods af de 23 grader, havde jeg fint overskud med vejrtrækning og ikke mindst i benene. Nuvel, det var blot 5 kilometer.

DHL er lige om lidt, men går da med tanken om at jeg måske jævnligt igen skal til at løbe 10 kilometer. Det lugter lidt af, at lysten er på vej igen efter et par måneders ro.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.