Samarbejdet med Newline er stoppet

Her ses jeg med Karina og Jan fra Newline

Jeg har, næsten siden starten af min løbekarriere, været sponsoret af Newline. Det har jeg været super taknemmelig for og jeg har været rigtig glad for deres produkter.

Men inden sommerferien, og efter min beslutning med at stoppe, meddelte jeg Newline, at jeg stoppede. Ved at stoppe med at løbe kunne jeg ikke rigtig give noget igen til dem med input og synlighed til løb og på bloggen.

Men jeg vil helt klart, når der skal investeres i nyt tøj kigge i retning af Newline i sportsbutikkerne, for jeg synes det er rigtig fedt. Og står du lige og mangler noget, så kan jeg kun anbefale det.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.