Igen klar til Berlin Marathon

Det har været en hård dag, eller faktisk 2 uger. De sociale medier har væltet rundt i Berlin Marathon billeder, og glade løbere som glædede sig.

Og i dag var så dagen, og da jeg kom hjem fra min løbetur blev ARD1 tændt og det halve af løbet set. Og jeg kunne bare mærke, at jeg næsten ville give alt for at være der igen, selv med det dårlige vejr. Det er sjovt, for de andre marathonsteder trækker ikke på samme måde som Berlin.

Og i år skete der et par uventede ting. Wilson Kipsang udgik ved 30 kilometer og Philipp Pflieger blev kort før mål bliver trukket ud af løbet, da han næsten ikke kan stå på benene. Jeg håber de begge er på fode igen. Det var ikke rart at se Philipp sådan, for han var helt væk i nogle minutter. Men det er også på en eller anden ukult måde fascinerende, at man aldrig ved hvad der sker gennem de 42 kilometer.

Dette bekræftede mig også i, at jeg ikke kan holde mig fra Berlin. Så hvis jeg får startnummer, så stiller jeg igen til start i Berlin i 2018. Ja, jeg ved det, men du kender også det der med standpunkt indtil nyt 🙂

/Kasper

 

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.