Mudder i Lisbjerg

Det kommer jo ikke som en overraskelse, at efteråret er over os. Ja, det har det faktisk været siden maj :), men det betød også at jorden havde suget godt med væde til sig da trailklubben Columbus inkl. undertegnede besøgte Lisbjerg Skoven. Jeg har før løbet der, og det fede ved den skov er de forskellige områder: Det tætte, det åbne, det lave, det høje osv. Og så med vandet var det bare sindsygt.

Der var ankelhøjt mudder overalt og flere steder gik vandet til knæene. Og det startede godt. Regnen silede ned og Simon havde medbragt lidt energi kage. Da vi endelig kom afsted og den første “grøft” kom, kunne jeg næste ikke komme op igen. Mine trailsko gled bare ned igen, så jeg skulle lige bruge to – tre forsøg inden jeg var sikkert oppe på kanten igen.

Og så gik det ellers gennem skoven med væltede træer og vandløb. Flere gange skulle man lige koncentrere sig for at få skoen med. Vi var en en del i dag, og det gør det ekstra sjovt, for trail handler for mig ikke om fart, men om oplevelser, og når man har dem sammen med masse andre bliver det ekstra sjovt.

Simon var guide i dag, og det betød at vi løb på kryds og tværs i skoven og pludselig er det en kæmpe skov.

Super fed tur og det er godt at være i gang igen. Nu handler det om at holde lysten og formen ved lige henover vinteren.

/Kasper

3 Kommentarer

    • Altså hvis du er ok med f.eks. at løbe et 8-tal derinde, så tror jeg sagtens du kan få 4-5 kilometer på derinde, hvis ikke mere.

      Og det fede er at der så stor forskel på enderne af skoven med vegetationen, så det er svært at tro det er samme skov.

      /Kasper

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.