Weekend er tid til de lidt længere ture

Jeg nyder weekender. Det er her man kan få ladet op til den kommende uge. Og tit har jeg den alene med børnene, men i denne weekend er konen også hjemme og det er jo skønt. Dog er hun ude og løbe rundt i noget mudder til Nordic Race.

Ja, faktisk står hun lige nu og kigger på området og skal starte kl. 12. Hun har live skrevet mig en besked:

Jeg siger god fornøjelse, så vil jeg lege “husfar”.

Nå, men jeg ville ud på en lidt længere tur i dag, og en længere tur pt. er ikke meget over 5 kilometer. De 15 – 20 kilometer ture må vente indtil jeg kommer i bedre form igen.

Så målet i dag var 7-8 kilometer, og jeg slog turen op i den lokale løbeklub. 2 bed på og 2 faldt fra :), jeg luntede alene afsted med lidt musik i ørene og senere Mads og Monopolet (Ham Eske er altså en fed person). Det blev til en tur ud af byen i den tætte tåge, og jeg løb gennem lidt skov og på små veje og efter ca. 30 minutter var jeg ude på hovedvejen og tågen var væk.

Turen handlede slet ikke om fart, og jeg forsøgte at holde den på 5:45, for jeg tror det er der jeg er pt. hvis jeg skal lunte afsted. Og da jeg ramte de 6 kilometer var jeg stadig super frisk, så jeg satte farten lidt op.

Det gav en gennemsnitslig pace på 5:17 min/km, og fungerede godt der. Da jeg næsten ramte 8 kilometer, besluttede jeg lige ville op på 10 kilometer. Det er rigtig lang tid siden jeg har været der, så jeg drejede til venstre i stedet for højre og så ellers derud af.

Med én kilometer igen overvejede jeg, om det skulle være 12 kilometer, men jeg besindede mig, for jeg skal jo også være frisk til i morgen.

Med hjælp fra mit stress-projekt, tror jeg faktisk at jeg er på vej tilbage som løber igen.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.