I fuld gang igen

Jeg har ikke fået skrevet så meget på det sidste, men hvis du også følger med på Instagram (@kaspercdk), så er der kommet en hel del billeder. Ja, faktisk ét per dag.

Jeg arbejder stadig med mit stress, og recepten er stadig motion om morgenen samt masser af søvn. Og det forsøger jeg at efterleve.

Jeg går tidligere i seng, men ikke helt tidligt nok, så jeg arbejder med 7 timers søvn nu i stedet for f.eks. 5, men vil gerne op på 8 timer, men lader sig ikke gøre helt pt. Til gengæld, kan jeg godt finde på lige at smide mig på sofaen og tage en halv eller en hel time.

Og så mærker jeg efter, og melder fra til flere ting end før, hvis jeg kan mærke at det trigger inde i mig. Altså lytter jeg mere.

Nå, men tilbage til det med løb. Jeg løber HVER morgen 5 kilometer. Langt de fleste dage er det 5:20, men jeg har da stået klar ude i indkørslen kl. 4:20 en dag, men det var også lidt tidligt. Det har nu stået på i 19 dage, og jeg håber at kunne fortsætte det.

Siden mit sidste indlæg d. 24. september har jeg fået løbet 72 kilometer, og det er ca. 14 dage. Med 5 kilometer hver morgen er det 35 kilometer i basis, og så nogle dage i weekenden køber jeg længere og andre dage løber jeg en ekstra tur om aftenen. Det er jo ikke “kvalitetstræning”, men det er stadig gode kilometer i benene.

Jeg er blevet bidt af det her løb igen, og heldigvis er kroppen med. Nuvel, jeg har da haft ømme stænger efter en løbetur, men ikke mere end jeg sagtens kunne lunte en 5 kilometer hjem på 26-27 minutter næste morgen.

Nu venter jeg faktisk bare på, at der åbnes for tilmeldingen til Berlin Marathon, så jeg kan få det som mål.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.