Fyrretyvende løbedag i streg

Om det er noget at fejre ved jeg ikke, men i dag var det hvertfald 40. dag i træk, hvor jeg løb. Der er gået lidt sport i det og det er jo sundt nok, så længe kroppen vil.

Men i dag blev ikke en morgentur, som i hverdagene. Jeg skulle hente en kammerat i nat fra byen, og så blæste Ingolf lidt voldsomt, så jeg brugte noget af natten til at kigge på mit drivhus. Men det holdt. Men da jeg så faldt i søvn, var jeg bare træt, så det blev snooze på snooze, men kl. 9 var det så op. Det svarede jo så også til kl. 10.

Super smuk natur og i godt vejr

Nu hvor det så ikke blev en morgentur, blev det i selskab med Columbus, som så mange gange før. I dag var dog første gang i version 2, som bød på Simon som guide. Placeringen i dag var Mollerup Skov, som ligger mellem Skejby og Risskov. Simon lovede mudder, og det fik vi da også. Mudder, grene og vand var det vi så mest af på turen.

Ruten i dag

Og afsted det gik. Columbus er blevet endnu mere for alle, for nu spænder alderen fra ca. 9 år og til 60erne vil jeg tro. Og man venter bare på hinanden, så alle kan være med. Og der er også plads til “fjollerier”. En dame, der løb foran mig overså en lumsk gren i fodhøjde, og 2 sekunder efter lå hun i en kæmpe vandpyt. Nå, men op med hende og så videre. Og det er det det handler om. Fællesskabet og de fælles grin, for de kommer.

Jeg har aldrig været i Mollerup Skov før, men i dags solskin gjorde den sig bare rigtig godt, og med store bredde stier (Hvis man benytter sådanne, for det gør Columbus ikke) er der rig mulighed for at løbe tørskoet rundt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer derud igen, og næste gang er det måske med familien, så de kan prøve kræfter med skoven.

En smuk overdækket sti

Jeg elsker at løbe i skoven, men jeg må da også indrømme, at dagens tur er grænsen, hvad angår vand og mudder, for mig. Det bliver ikke til så meget løb, men mere noget hurtig gang, for det er svært at se hvad der fast grund, og hvad der er dybe huller. Men igen, så er det jo bare at lægge mærke til vejret op til og så tage en beslutning om den kommende tur er noget for en. Jeg glæder mig hvertfald til en anelse mindre smadt.

Det var ikke kun os, som nød det gode vejr

Nu står skoene så til tørring i det dejlige vejr, for det er gennemblødt af vand og mudder.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.