Skrevet op til Berlin Marathon 2018

Ja, jeg ved det godt. Jeg sagde, at nu var det marathonsjov slut, og jeg nød også tanken om mere tid hjemme end på vejene.

Men jeg må bare indrømme, at jeg ikke kan undvære det. Det er nok ikke træningen, men mere det at løbe distancen der tænder mig. Der er bare en helt speciel stemning ved marathons, og især Berlin er fantastisk.

Så nu har har jeg gjort det! Jeg har tilmeldt mig lotteriet om at komme med. Jeg ved det endeligt om 1 måned, om jeg kommer med.

Vi har denne gang snakket om at det skal være en vennetur. Min kone skal naturligvis med, men hun løber ikke. Men så har vi et hold venner som også tager med. Og de tilmelder sig begge (Ja, I gør :)). Manden er sikret plads, for han er alt for hurtig til at være hvid. Så krydser vi bare fingre for to billetter, så vi kan få booket hotel.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.