En fed rutine – går mod 100 dage

 

Rutiner kan være nogle forfærdenlig nogle. De kan være trættende og dræbende. Men jeg tror jeg har fundet en jeg faktisk godt kan li.

Det er det hersens morgenløb. Ikke at jeg springer op af sengen og bare vil afsted, men når vækkeuret ringer kl. 5 og jeg så får mig tvunget op, så er det slet ikke så dumt.

Jeg har fundet en rigtig god rute i Trige, som starter med en stigning som strækker sig over 1 kilometer, men derefter er det mere eller mindre fladt med lidt nedløb. Der er masser af sving, så det betyder også at jeg inde i hovedet får delt ruten lidt op, og det gør den sjovere og mere overkommelig.

Og når jeg så løber der og lyser som et juletræ med min Orbiloc lygte, samt pandelampe, så nyder jeg det bare. Det handler ikke om fart, men jeg er dog ikke blind for at der er sket meget de sidste 55 dage. Ja, det er het vildt. 55 dage siden jeg startede, og jeg har løbet hver dag.

Da jeg startede op for knap 2 måneder siden løb jeg 27-28 minutter for de 5 kilometer, men nu løber jeg uden at anstrenge mig lidt over 24 minutter. Det sjove er, at det jo ikke er kvalitetstræning, men det virker alligevel. Jeg begynder at drømme om, at jeg måske snart kan løbe 23 minutter uden at anstrenge mig for meget. Jeg var nede på 22:44 min i sidste uge, men der pressede jeg den også lidt.

Nu hvor det er blevet rutine, så er det også noget jeg vil holde ved. Så nu sigter jeg mod 100 dage med løb. Det betyder, at jeg også i julen, med julefrokoster osv. skal ud at løbe. Jeg har sat 2 regler op for mig selv, for at jeg ikke pludselig skal springe over hvor gærdet er lavest.

Regler:

  1. Løbeturen skal være minimum 3 kilometer
  2. Løbeturen kan løbes på alle tider af døgnet fra 0:00 til 23:59.

Men udover at være stolt og føle det giver energi at løbe hver dag, så ændrer det også min krop. Jeg har tabt mig en masse, men mere vigtigt, så er fedtprocenten på vej ned, og benmusklerne bliver større. Ikke i sig selv at det er et mål, men som tændstikkemand, kunne det da være sjovt bare én gang, at se sine muskler 🙂

Men ellers så går jeg bare og venter på at høre fra Berlin om jeg er kommet med, og så skal jeg naturligvis igang med at planlægge træningen. Den vil så starte i forsommeren.

/Kasper

Be the first to comment

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.