Statistik for november

Inden jeg dykker ned i statistikken, så vil jeg lige fortælle lidt baggrund om mig selv. En af grundende til, at jeg startede med at løbe, var at jeg fik stillet et GPS ur til rådighed og så kunne jeg lige pludselig begynde at se et objektivT billede af hvordan jeg klarede mig. Og så var jeg fanget.

Nå, men tilbage til november. Det har været en super måned, men også måneden hvor det er blevet koldt og tophuen er kommet frem. Og så er det blevet glat. Det kunne jeg godt undvære.

Statistik for november:

30 løb.

13 timer og 26 minutter løb.

157,4 kilometer løb.

974 meters stigning.

Kigger man på det, så er det jo ikke overvældende, hvis man kigger længere tilbage. Der var det ca. 200 til 250 km om måneden. Men forskellen er her, at det er hver dag og det var målet. Og jeg kan mærke at kroppen er blevet langt stærkere, og jeg tror dermed jeg vil få en endnu større oplevelse i Berlin når de 42 kilometer igen skal tilbagelægges.

For sjov tog jeg også lige en oversigt over min løbeaktivitet hele året.

Hver prik er lig med én løbetur. Og der er sket noget her til sidst i forhold til demotivationen i foråret og sommeren.

Men nu er jeg hoppet ind i december og det kører bare derud af. Du kan følge de daglige løbeture på Instragram @kaspercdk

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.