En ulykke kommer sjældent alene

Men hvor mange ting skal der lige ske før man er ovre det “streak”?

I går gik jeg i bedste humør rundt i huset, det var fredag og alle var glade og tilfredse. Jeg ville lige hoppe ud på terrassen og tænde på Weberen, så de burgerbuffer kunne blive så lækre som muligt.

På vej ud passerer jeg vores spisebord, hvor der naturligvis også er stole og dermed stoleben. Kan du se hvor det bevæger sig hen?

&(/#€&&€% skrald, og jeg hamrer så mine tæer ind i et af stolbenene, som ryger mellem mine tæer. Det gør altid ondt om det så bare er slag eller det der er værre. Men denne gang kunne jeg godt mærke, at noget mere var galt, for da den direkte smerte var ovre og jeg begyndte at gå igen trak det voldsomt i tåen. Og efter et par timer var den godt hævet. I dag er den så hævet, og begyndende blå.

Men når jeg først er kommet igang, så gør den faktisk ikke særlig ondt, men jeg har nu valgt at lade skoene stå.

Så nu er der pause igen 🙁

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*