Aldrig mere problemer med at finde hinanden || What3Words

what3words

I det nedenstående vil jeg bekrive et nyt projekt, som jeg er blevet helt vild med. Det hedder What3Words, og sikrer at du altid kan finde din løbemakker.

Kender du ikke det, hvor man aftaler at man skal mødes til en løbetur, og så ender man to forskellige steder. Men det er slut nu, for What3words er en helt anden type navigation end dem du allerede kender. Faktisk er det blevet så vel modtaget, at Mercedes nu begynder at bygge det ind i deres biler.

Og det er muligt for andre at benytte systemet også. Mon det er navigation v.2 der er blevet født her.

Jorden er delt ind i kvadrater

Det er faktisk ganske simpelt. What3words har delt hele jorden ind i kvadrater af 3×3 meter. Og derfor kan du altid finde din løbemakker med maks. 3 meters nøjagtighed.

Tre ord

Det hele er bygget op, så du via 3 ord kan finde en præcis position. Grunden til at det er ord er, at det husker vi nemmere end en adresse. Det gør du på hjemmesiden eller via en app til IOS eller Android. F.eks. hvis du skal mødes med din løbemakker foran indgangen til Aarhus Rådhus, så hedder det badede.krammet.selskab. Og det er så den kvadrat og kun den der hedder det.

Spændende og skørt? Yes sir!

Nedenfor kan du se deres video, og nej jeg har ikke fået penge for dette, jeg synes bare det er “skide” sjovt og smart! F.eks. skal jeg i morgen til udånder.evne.ændres 🙂

 

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*