Det handler måske bare om vejrtrækning

En en morgen med en løbetur og med det vejr, skulle man næsten være et skarn for ikke at komme udenfor.

Jeg skrev på min løbegruppes FB, men ingen reaktion, før min kone skrev at hun snart var hjemme og gerne ville løbe med. 5 kilometer i roligt tempo.

Så afsted i det gode vejr. Det blev den rute som jeg løb hver morgen da jeg var igang med “100 dage i træk”, og det gik faktisk super. Nuvel, jeg løb ikke 4:20, som for 2 måneder siden, men jeg løb stabilt og fokuserede kun på mit åndedræt. Og jeg tror det hjalp. Kom de 5 kilometer rundt med 5:21 min/km, og det er jeg meget tilfreds med, især fordi det var meget bedre end de sidste 3 gange.

Dog lærte jeg på den hårde måde, at tånegle ikke må have en kant, for vi havde kun løbet 1 kilometer, da det begyndte at svie, og efter de 5 kilometer, havde jeg skrabt et blødende hul i tåen ved siden af. Dumme mig!

Næste tur bliver onsdag.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*