En varm morgentur

Jeg havde næsten fået selskab i morges, men på den betingelse at hun var vågen alligevel. Det var hun ikke, den kære medløber fra løbeklubben, så jeg løb alene 🙂

Det var igen én time i langsomt tempo, og det passede mig fint. Det var igen klokken 5 som sidst, men denne gang var der lige et par grader mere på termometeret. Og det kunne jeg mærke. Jeg syntes faktisk, at det var hårdere end i tirsdags, men noget af den tur sad også stadig i kroppen. Især mavemusklerne og ribbenene er lidt mærkede, så det er hårdt når ham den gamle her skal i gang igen.

Jeg kunne også have valgt en varm eftermiddagstur, men jeg havde lovet sønnen en motorcykeltur til Hevring Ishus for aftensmad og is, så det måtte jeg jo holde.

Det sjove ved at starte træningen igen er dog, at man oplever sine gamle løberuter igen og mange steder er der fældet træer, eller bygget nye huse. Det er hyggeligt med det kendte, men også super spændende at se hvad der nu er om det næste hjørne.

Denne tur var også turen hvor jeg afsluttede min lydbog. Jer som har fulgt mig længe, ved at jeg næsten altid løber med lydbog. Det er en måde at få tankerne væk fra tung vejrtrækning eller trætte ben. Denne gang var det igen mine yndlingskrimiforfattere Lotte og Søren Hammer, og titlen denne gang var To små piger. Igen en markaber bog, men samtidig meget fascinerende i sit sprog. Venter med længsel på næste.

Men status på dagens løbetur er 5:33 i pace over 10,81 kilometer. Der er langt ned til 4:50 min/km, som jeg drømmer om til marathon. Men tro, håb og hårdt arbejde skal nok få mig derned.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*