Vejen mod Berlin Marathon 2018

Det blev så mit sidste marathon. Sådan udtalte jeg mig i 2016 og jeg havde det helt fantastisk. Men der gik ikke længe før jeg igen begyndte at længes efter marathonfeberen.

Og derfor sidder jeg hvor jeg er nu. En Berlin Marathon 2018 billet i hånden og 12 hårde uger foran mig. Og det skal ikke lyde forkert det her, men jeg fortryder faktisk at jeg tilmeldte mig det. Jeg glemmer hver gang, at det ikke er bare er den fantastiske dag. Det er alt forberedelsen som er den store del. Marathonfeberen eller glæden er lige pt. erstattet af en marathoninfluenza. Og så starter jeg også ud med en forslået tå, så det er bare 10-4 🙂

Men nu er jeg her og jeg skal i gang. Derfor starter min træning i morgen og så er det ellers 12 uger med faste løbedage og forhåbentlig nogle gode løbeoplevelser.

Løbeplanen er en skøn blanding er programmer, hvor jeg har redigeret det lidt så Hechmann også er inde over. Træningen til Berlin Marathon er altid lidt speciel, for den skal forenes med sommerferie, og der kommer jeg nok til at slække lidt på træningen.

Jeg har til lejligheden købt nye sko, og det virker. Man glæder sig lidt til at komme ud på første tur. I morgen er dog 1 time laaaangsom løb, så det er på med en lydbog og så afsted.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*