Fortsat efter planen

Berlin Marathon nærmer sig selvom der er en masser træning inden, så begynder jeg at mærke presset. Er jeg der hvor jeg skal være nu osv. Men selvom jeg har et mål der hedder 4:50 pr. km, så er jeg heller ikke mindre realist, end at jeg på et tidspunk må tage en vurdering og sige om det hele rækker til det. Den beslutning må kommer indenfor den næste måned.

Men jeg holder indtil videre planen og løber ture på én time. Og jeg kan da mærke at det bliver nemmere og længere. Efter 3-4 kilometer finder jeg nu rytmen og så kører det bare derud af.

Da min sommerferie er startet lidt skævt af planen, havde jeg idag drengene med på arbejde. Derfor løb jeg ikke i morges, så det skulle ordnes her til aften. Jeg var kortvarig ved at udsætte det til i morgen, men nej.

Trige “by night”

Heldigvis var en “nabo” klar på at løbe med, så vi så lidt af Trige og omegn i det samme aftenvejr.

Det blev til præcis 11 kilometer på 1 time.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*