Første lange tur

Mellem Hårup og Spørring finder man denne hane. Det er god stil!

Lad mig sige det med det samme. Henover sommerferien har min træning været meget sparsom og tiden er blevet brugt ved poolen og i baren.

Og det betyder naturligvis også, at jeg er presset på træningen nu frem mod Berlin Marathon om 1 1/2 md. Derfor var jeg nødt til i dag, at mærke efter i kroppen hvordan det går på de lidt længere distancer. Derfor var planen her til morgen at bevæge mig ud på den halve marathondistance, og derfor var det tidligt i seng i går.

Jeg stod op med sommerfugle i maven, for jeg er meget i tvivl om jeg bliver klar til bare en “halv godkendt” tur gennem Berlins gader.

Jeg startede 7:30, for at undgå varmen og de føste 10 kilometer gik rigtig fint. Jeg fik tanket lidt vand på kirkegården i Todbjerg og løb videre. Men ved 15 kilometer var jeg ved at være brugt. Herefter blev det lidt med løb og lidt med gå.

Benene var faktisk helt ok, men jeg føler næsten jeg render med en lungebetændelse og dermed ikke kan få vejret helt ned. Jeg tror ikke på at der er noget med lungerne, men det føles bare som om jeg kun kan fylde dem halvt op. Det samme mærker jeg når jeg går rundt i hverdagen, men det kan måske forklares med en dårligere kondi end normalt.

Men jeg kom igennem, men tiden var 2:07t, og det er den langsomste 21,1 km jeg nogensiden har løbet. Det viser også at der er lang ved igen.

Bestemt ikke tilfreds…

Den næste uge vil jeg så løbe 2 korte ture med intervaller og så en længere tur i weekenden. Og herefter vil jeg ugen efter tage en beslutning om jeg går det ene eller det andet. Hvis jeg ikke er løbende, så skal jeg nok stå og heppe dernede.

/Kasper

 

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*