Ikke noget Berlin Marathon 2018

I 2016 sagde jeg farvel til marathondistancen med et godt løb i Berlin. Lysten var væk, men man har jo et standpunkt til man tager et nyt, så efter at have fulgt løbet i tv i 2017 tog jeg chancen og tilmeldte mig igen til 2018. Og jeg fik plads.

Men motivationen har jeg ikke kunne finde og nu må jeg bare indse, at jeg ikke vil kunne gennemføre på acceptabel måde. Og med min træning, vil der også være chancer for skader, da jeg pt. kun er på halvmarathondistancen og snart burde starte nedtrapningen. Jeg har de seneste 2 uger løbet halvmarathons i weekenden og de var alt for besværede og langsomme.

Derfor har jeg nu valgt at jeg ikke starter. Det har ikke været en nem beslutning og følelsen nu er da også lidt underlig. En del af mig er lettet omkring det pres der er væk nu, mens den anden er skuffet over mig selv. Men konen, jeg og nogle venner tager alligevel derned og nyder byen samt ser løbet. Jeg har gjort det samme engang jeg var skadet, og det var stadig en kæmpe oplevelse.

Jeg er sikker på vi får en fantastisk tur. Men ikke mere marathon nu og det har jeg så lært på den trælse måde, med at køre sur i det.

Men hvis du skal løbe, så skal jeg nok heppe!

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*