Anmeldelse: Samsung Level Active EO-BG930CB høretelefoner

Samsung er måske mest kendt for sine fjernsyn samt telefoner. Men det bevæger sig også i andre områder af elektronikskalaen, og for mit vedkommende betyder det, at jeg nu sidder med et sæt Samsung Level Active EO-BG930CB høretelefoner i hånden som MOBILCOVERS.DK har sendt til mig, så jeg kan komme med min ærlige mening, så det er den I får.

Samsung Level Active er en super let høretelefon, hvor enhederne er forbundet via en ledning, hvor der sidder en fjernbetjening. Altså en opbygning som rigtig mange andre. Om man kan li denne eller er mere til bøjle er en smagssag.

Visuelt ser det pæne ud, men straks stikker noget i øjenene. Den lange “snegl” som skal ind i øret. Min første tanke var at de da kommer til at sidde sammen halvvejs inde i hovedet, men så slemt var det nu ikke 🙂

Fitting

Direkte fra æsken er den fittet med bøjle.

Selve høretelefonen kan fastgøres på to måder, og det er genialt, for med det træk sikrer Samsung, at de som vil ha en bøjle opover øret får hvad de vil ha, mens de der gerne vil have at det sidder mere inde i øret også kan få det via de medfølgende “øredimser”. Det er smart. Der er naturligvis også forskellige gummiringe til at matche øregangen.

De leveres med en ørekrog, men jeg var nødt til at skifte til dem der sidder inde i øret, da de ellers ikke passede. Men intet problem, altså da man lige fandt ud af hvordan, da der intet står i manualen om det. Hmm.

Vægt

De er lette, som i rigtig lette. 18 gram er ikke meget, og det betyder faktisk noget, men det der betyder endnu mere er fordelingen. Og den er perfekt her. Ingen af dem føles ubehagelige at have i under løbeturen. Selv fjernbetjeningen som sidder på ledningen virker stabil, da de ellers ka have en tendens til at hoppe under løbeturen.

Lyd

Så kommer vi til det, som det jo egentlig handler mest om. Er der en god lyd? Kan man presse god lyd ned i et lille bluetooth headset, som ikke må veje noget. Her er Samsung i præcis samme situation, som alle andre mærker, som producerer høretelefoner i dette prissegment (Ca. 600 kr). Det er en meget svær opgave, og Samsung kommer heller ikke helt i mål. Hvis høretelefonerne ikke sidder 100% tæt i ørene, så er det ren diskant, og sidder de tæt i øregangen, får man en acceptabel, men bestemt ikke dyb bas.

Jeg har også testet med Storytel, altså lydbøger, og der virker diskant super, da herreoplæsere lige får begrænset brummen lidt. 

Lydstyrken måtte godt være lidt kraftigere, så man er sikker på at kunne overdøve vindstøj ude på vejene.

Connection

Det er selvfølgelig helt simpelt. Par den med telefonen og du er i gang. Dog opdagede jeg at jeg via Samsungs app på min Android telefon, at jeg kunne skrue yderligere op. Det undrer mig lidt, at der er den forskel på telefonens lydstyrke og så software.

Min dom

Samsung Level Active EO-BG930CB høretelefoner gør arbejdet rimeligt. Du må ikke forvente en kæmpe lydoplevelse, men det er fælles for de fleste sportshøretelefoner. Den passer til de fleste ører, da der er mange “dutter” med. Kan købes hos MOBILCOVERS.DK, som også har sponsoreret dem til denne test.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*