Endelig i gang igen

Hvornår er man egentlig i gang igen? Er det når man har løbet én tur, eller er det når man har løbet i et par måneder? Jeg ved det ikke, men det jeg ved er at jeg nu går ind i min 3. uge med løb. Det er slet ikke distancer om før, og det bliver det heller ikke igen. Men noget jeg har fundet nu efter 3 måneder på sofaen er lyst. Det at når man lige er kommet over, at skulle i tøjet, og så nyde at løbe afsted er bare helt fantastisk.

Jeg tror jeg har fundet svaret på hvad der gik galt sidst, og det var ensomheden. Jeg har brug for løb som en social ting, og det har jeg fundet nu, da der næsten altid er nogen at løbe med.

Mit mål er nu at løbe omkring 20 kilometer om ugen fordelt over 2-3 gange. Sidste uge blev dog lidt mere, da jeg skulle mødes et sted til aftenløb i skoven, og der var lidt længere end forventet, så det blev til 13 kilometer den aften, men der var jeg også brugt.

Så nu tager jeg bare en uge af gangen og jeg kan allerede nu mærke, hvor meget det psykisk betyder. Og så er det fedt at kombinere det med min push-up challange, hvor jeg skal tage 5 x data hver dag i november. I dag var det så 95 stk. Og der er jeg gået fra at kunne tage 15 i træk til at kunne tage 40. Så det er alt sammen så lyserødt pt 🙂

Men jeg har snart meget mere at fortælle, da jeg pt. tester sko og headsets.

/Kasper

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*