Anmeldelse: Huawei Sport Bluetooth Headphones Lite høretelefoner

At løbe, eller i det hele taget dyrke sport, kan til tider være sjovere hvis man har lidt lyd i ørene. Jeg har brugt det i alle mine løbeår, dog har det været lydbøger der har fyldt min playliste.

Men pga. at lyd fylder en del på mine ture, synes jeg altid det er sjovt at teste nye modeller. Og nu har Mobilcovers.dk sendt mig et sæt Huawei Sports Bluetooth Headphones Lite. Langt navn, men de er simple i brug.

I æsken finder du høretelefonerne, et ladekabel, 3 ekstra størrelser ørepropper (S, M, L og XL) og et lækkert etui til det hele.

Fitting

En lille gummiarm holder øredelen fast i øret.
Det er behageligt og effektivt.

Selve øredelen består af en ”gummikop” som slutter tæt i øregangen. Det sikrer en vis form for dybde i lyden. Selve fastgørelsen sker via en lille gummibøjle, som går op og sætter sig i spænd i øret. Det virker super godt, og med de 4 forskellige størrelser kan selv det mindste eller største ører finde et match.

Betjening

De to enheder forbindes med en ledning, som går bag nakken. Her kan den strammes til så den ikke flyver rundt under løb. På hver side sidder der to sorte blokke, hvor af den ene er batteriet og den anden er betjeningen.

Her synes jeg så det går lidt galt, eller rettere så kræver det at man kan huske, hvilken der er betjeningen, for det er svært at mærke med fingrespidserne.

Lyd

Jeg er imponeret over lyden. Jeg synes man får rigtig meget lyd for pengene og jeg har prøvet mange dyrere høretelefoner, som ikke har samme dybde. Og det er dybden jeg tit synes mangler i disse små sportsheadsets. Altså at du kan producere en god bas.

Høretelefonerne lukker også godt af udefrakommende lyd uden helt at isoleret fra omverdenen.

Vægt

Høretelefonerne vejer 20g, hvilket er helt acceptabelt men man skal dog huske på at en del af vægten sidder i batteriet og betjeningen på ledningen, så det er vigtigt, at man får strammet den godt til inden man begiver sig afsted. Ellers hopper den lidt.

Min dom

Huawei Sports Bluetooth Headphones Lite er et rigtig godt headset til prisen. Lyden er helt klart acceptabel og så er der en rigtig smart feature: Der er magneter i enhederne, så man klikker dem bare sammen når man ikke skal bruge dem, så ligger de ikke og filtrer. De kan købes hos TABLETCOVERS.DK, som også har sponsoreret dem til denne test.

/Kasper